Keres

Date

Title

Color

Current Month

July

No Events

August

No Events

September

No Events

October

No Events

November

No Events

December

No Events

Algemene Informatie

Paul Keres is een actieve Utrechtse schaakvereniging met ongeveer 100 leden. Ooit is de club begonnen als studentenvereniging, tegenwoordig is het een open vereniging. Een gezellige, brede vereniging waarbij leden van uiteenlopende leeftijden (15 tot 80) en schaaksterkte (ELO van 1400 tot 2500) lol aan het spelletje beleven.

Info, eerst in het kort

Onze vaste clubavond is op donderdag. Het clubgebouw iigt sinds 2023 centraal, vlakbij Utrecht CS. Voor OV’ers ideaal. Je kan een keer langskomen om de sfeer te snuiven en als je je aanmeldt kan je gelijk (tot 4x gratis) meedoen. Bij het volgende kopje staat toegelicht hoe dat in zijn werk gaat.
Extern wordt er in KNSB-verband op zaterdagen tegen andere teams gespeeld. Momenteel tellen we 7 teams van 8/10 man: het eerste team speelt in de Meesterklasse en het zevende in de laagste klasse. Voor iedereen zijn er gelijkwaardige tegenstanders en spannende potjes.
Hiernaast worden nog allerlei andere schaakactiviteiten georganiseerd. Er zijn masterclasses en trainingsavonden, er worden toernooien georganiseerd. Paul Keres is als gezegd een actieve, gezellige club!
Tenslotte is er een kopje over de contributie en de kortingen die er zijn.

Kilk hier voor meer informatie...